طريقة عمل الحواوشى..
...........................................................
-نصف كيلو لحمة مفرومة
-2بصلة مفرومة جيدا
-2حبة فلفل اخضر مقطعة قطع صغيرة
ونجيب فلفل حار لو تحبوا ..
-ملح- فلفل -كمون-بهارات-
-عيش بلدى (اسمر)
وأنا عن نفسي بحب أفرم قطعة ليه صغيره وأضيفها طبعا دي حسب ماتحبي
الطريقة:
-نتبل اللحمة بجميع المقادير
-ناتى بالعيش و نفتحة من فوق و لكن لا تكون الفتحة كبيرة
-بمعلقة صغيرة بها سمن ندهن العيش من الداخل
-ثم نحشى العيش باللحمة وندهن فوق الرغيف بسمنه قليله جدا
-نلف العيش بورق فويل و نحطة فى الفرن الى ان يستوى تقريبا مدة 45 دقيقة وبعدها فكي الفويل وسيبيه يتحمر .
طريقة تانيه :
هاتى مقلايه فاضيه حطى فيها شويه زيت اى نوع عندك صغيرين اوى
وعلي النار لحد ماالمقلايه تسخن وحطي الرغيف وبعدين وطي النار وغطي الصينيه وبعد ماتحسي انه استوى واتحمر من تحت اقلبيه على الجهة الثانيه

*** من الممكن صنع كميه كبيره ووضعها فى الفريزر , ووضعها فى الفرن وقت الحاجه ***
 
Top